Anders Eldrup

Cand.scient.pol 1972. Departementschef i Finansministeriet 1991-2001, adm. direktør i DONG 2001-2012. Formand for Copenhagen Cleantech Cluster. Eldrup sidder derudover i en række bestyrelser, blandt andet i Rockwool Foundation, Terma A/S, Experimentarium og DTU. Anders Eldrup faciliterer møderne i Energi- og forsyningspolitisk netværk.

Ane Cortzen

Uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole, Institut for Design i 2001. Ane har mange års erfaring i mediebranchen og har været både designchef og tv-vært hos DR, hvor hun er kendt for programmer som TV!TV!TV! og Søndag Live. I dag laver hun bl.a. programmer hos DR, podcasts og klummer for Berlingske og er radiovært på P1 og Radio 100. Ane har også arbejdet som designchef for Kähler og startet sit eget firma, Timeline, hvor hun rådgav store tv-stationer som DR og Discovery. Hun blev desuden kåret som årets bedste kvindelige tv-vært i 2011. Ane Cortzen faciliterer møderne i Medienetværket.

Anne Sophia Hermansen

Anne Sophia Hermansen er kulturredaktør på Berlingske og tidligere radiovært på Radio24Syv og tv-vært på Danmarks Radio. Hun er uddannet mag.art. i litteraturvidenskab og idéhistorie fra Aarhus Universitet. Anne Sophia Hermansen har tidligere arbejdet som bl.a. finansvært på TV2news og pressechef Alm. Brand og arbejdede i en årrække som krimianmelder for Fyens Stifttidende. Desuden optræder hun ofte som debatspalterne i Berlingske og har tidligere fungeret som fast gæst i DR2s ”Smagsdommerne” og P1s ”Søndagsfrokosten”. Anne Sophia Hermansen faciliterer møderne i Kulturnetværket i Aarhus.

Bent Hansen

Forhenværende formand for Danske Regioner og regionsrådsformand for Region Midtjylland for Socialdemokraterne. Bent Hansen var Amtsborgmester for Viborg Amtsråd fra 1990 til 2006, og han er uddannet cand. mag. i samfundsfag og historie fra Aarhus Universitet. Bent Hansen faciliterer møderne i Sundhedspolitisk netværk.

Brian Mikkelsen

Cand.scient.pol. 1994. Brian Mikkelsen har en lang politisk karriere bag sig som folketingsmedlem og minister for Det Konservative Folkeparti – senest som Erhvervsminister fra 2016 til juni 2018. Erhvervspolitikken er stadig omdrejningspunktet for hans arbejde, hvor Brian i dag er direktør i Dansk Erhverv. Brian Mikkelsen faciliterer møderne i netværket Erhverv, vækst og innovation.

Carsten Gomard

Ph.d. i datalogi i 1991. Stiftede i 1999 Netcompany, som i dag er et af landets førende it-konsulentvirksomheder. Han var adm. direktør for virksomheden i 12 år og er i dag bestyrelsesformand og medejer. Han sidder desuden i bestyrelsen for København Universitet. Carsten Gomard faciliterer møderne i Digitaliseringsnetværket.

Eva Kjer Hansen

Cand.polit., kommandør af Dannebrogordenen og mangeårigt folketingsmedlem for Venstre. Hun har bestrædt ministerposter i flere forskellige regeringer – heriblandt posterne som miljø- og fødevareminister og minister for fødevarer, landbrug og fiskeri - og har været medlem af Europa-Parlamentet og formand for Europaudvalget. Eva Kjer Hansen faciliterer møderne i Fødevarepolitisk Netværk og Fødevarepolitisk Netværk - Aarhus.

Eva Zeuthen Bentsen

Partner hos ZeuthenStorm, fhv. hospitalsdirektør på Gentofte Hospital og medlem af Regeringens Ledelseskommission. Eva har mange års erfaring inden for offentlig ledelse både i praksis og inden for forskningsfeltet. Som hospitalsdirektør stod hun i spidsen for markante forandringer og løft på patienttilfredsheden. Før dette var hun institutleder ved Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på CBS. De seneste år har hun primært beskæftiget sig med rekruttering af topledere til det offentlige og det private samt ledelsesudvikling, og hun bestrider en række bestyrelsesposter. Eva Zeuthen Bentsen faciliterer møderne i netværk for offentlig styring og ledelse.

Ida Auken

Fhv. miljøminister for SF og klimaordfører for Radikale Venstre. Medlem af Folketinget siden 2007 og nuværende klima- og energiordfører. Som miljøminister i S-R-SF-regeringen stod Auken blandt andet i spidsen for en handlingsplan for klimasikring, ressourcestrategien for affaldshåndtering og ”Væksthjulet til Grøn Forretning”, som skulle hjælpe virksomheder til at skabe vækst ved at satse på grønne forretningsmuligheder. Som den første danske politiker er Ida en del af World Economic Forums gruppe af Young Global Leaders og deres Circular Economy Taskforce. Ida Auken faciliterer møderne i Miljøpolitisk netværk.

Jacob Bjerregaard

Cand.scient.pol 2007. Socialdemokratisk borgmester i Fredericia Kommune, formand for KL’s Miljø- og Forsyningsudvalg, bestyrelsesmedlem i KL og fhv. Folketingsmedlem. Jacob Bjerregaard faciliterer møderne i Energi- og forsyningspolitisk netværk i Aarhus.

Jakob Kjellberg

Jakob Kjellberg er professor, cand.scient., m.sc. Health Econ, og har mere end 15 års erfaring med forskning inden for sundhedsvæsenet. Til dagligt er han er forsker hos Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd (VIVE), tidligere KORA. Jakob specialiserer sig metodisk i evalueringer af nye tiltag og initiativer i sundhedssektoren, og beskæftiger sig herunder særligt med sundhedsøkonomi. Jakob har gennemført en lang række opgaver for blandt andet Sundhedsstyrelsen, Sundhedsministeriet, Finansministeriet, Danske Regioner, KL, Lægeforeningen, LO, hospitaler og lægemiddelindustrien. Jakob Kjellberg faciliterer møderækken for netværket om Det nære sundhedsvæsen i København.

Jens Kramer Mikkelsen

Fhv. overborgmester i København (1989-2004) og fhv. adm. direktør for udviklingsselskabet By & Havn. Jens er nu direktør for Urban Development hos ejendomsudviklingsselskabet NREP og har tidligere været adm. direktør i Ørestadsselskabet I/S . Under hans periode som overborgmester gennemgik København store forandringer. Bl.a. gennemførtes en gennemgribende byfornyelse i brokvartererne, etableringen af bydelen Ørestad påbegyndtes og København fik sin første metro. Jens Kramer Mikkelsen faciliterer møderne i Bygge- og boligpolitisk netværk - København.

Jonas Dahl

Hospitalsdirektør for Regionshospitalet i Randers og Cand. mag. Jonas Dahl var medlem af Folketinget for SF fra 2007 til 2016, hvor han bl.a. var gruppeformand, finansordfører og sundhedsordfører samt skatteminister. Jonas Dahl faciliterer møderne i netværket Det nære sundhedsvæsen i Aarhus.

Kristian Pihl Lorentzen

Kristian Pihl Lorentzen sidder i Folketinget for Venstre. Han blev valgt til Folketinget første gang i 2005 i Viborgkredsen, og har siden vundet genvalg tre gange. Han er transportordfører og medlem af Folketingets Transportudvalg på 13. år. Desuden har han en baggrund som major i det danske forsvar og er blevet slået til Ridder af Dannebrogordenen. Kristian Pihl Lorentzen faciliterer møderækken i Samuelsens transportpolitiske netværk.

Majbrit Berlau

Næstformand i Fagbevægelsens Hovedorganisation. Majbrit er oprindeligt uddannet socialrådgiver og var medlem af Enhedslistens hovedbestyrelse, ligesom hun har siddet som midlertidigt medlem i Folketinget for partiet. I 2004 blev hun en del af Dansk Socialrådgiverforenings hovedbestyrelse. Her tiltrådte hun som formand i 2012 indtil 2019, hvor Majbrit blev næstformand i FH med ansvar for bl.a. socialområdet. Majbrit er kendt som en stærk stemme i den offentlige debat og faciliterer møderne i Socialpolitisk netværk.

Martin Østergaard Christensen

Martin Østergaard Christensen er uddannet cand.mag. i historie og psykologi fra Aalborg Universitet i 2003 og har desuden pædagogisk diplomuddannelse og KIOL-uddannelsen Strategisk Ledelse i masteruddannelsen i Public Administration. Martin Østergaard Christensen har siden 2018 været direktør for 14.000 ansatte i Børn- og Unge-afdelingen i Aarhus Kommune. Tidligere har han været både skoledirektør i Aalborg Kommune og børne- og undervisningsdirektør i Hjørring Kommune. Martin faciliterer møderne i Uddannelsespolitisk netværk Aarhus.

Morten Binder

Morten Binder er direktør for HK's A-kasse og har tidligere været direktør for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR), Administrerende direktør i København kommune, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen og kontorchef i Finansministeriet. Morten er uddannet cand.polit. og Ph.d. fra Københavns Universitet. Morten Binder faciliterer møderne i Beskæftigelsespolitisk netværk.

Nikolaj Koppel

Nikolaj Koppel er uddannet klassisk pianist fra Det Kongelige Musikkonservatorium. Allerede som tre-årig begyndte han at spille klaver, hvilket han turnerede med fra 20 års-alderen. Han har siden arbejdet som musikchef og senere underdirektør i Tivoli, ligesom han også har været journalist og redaktør på både Information og Euroman. Nikolaj har desuden været kanalredaktør på DR P2 og redaktør på DR P1 samt været vært på fra alt fra Aftenshowet og P1 til Hendes Majestæt Dronning Margrethes 40 års regeringsjubilæum og Eurovision Song Contest 2014. Han er nu stifter og CCO for podcasttjenesten Podimo samt foredragsholder og medlem af div. bestyrelser og fonde bl.a. fmd. for Bryd Tavsheden.

Nina Smith

Nina Smith er professor i økonomi ved Aarhus Universitet og bestrider et utal af bestyrelsesposter. Blandt andet er Nina valgt som formand for Forenet Kredit og Nykredits Fond og som næstformand for Nykredit. Hun er tidligere økonomisk vismand, som den første kvinde af slagsen og er nu tilknyttet Det Økonomiske Råd som særlig sagkyndig. Hun har også bestridt en del kommissionsposter, senest formandskabet i Thorning-regeringens dagpengekommision og medlem af Velfærdskommission og Socialkommission. Nina Smith faciliterer møderne i Finanspolitisk Netværk.

Noa Redington

Klummeskribent på Politiken og politisk kommentator på TV2. Noa Redington er uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet og Columbia University, New York. Han har arbejdet som debatredaktør på Weekendavisen, analytiker på UgebrevetA4 og redaktør på Ugebrevet Mandag Morgen. Fra 2008 til 2015 var han særlig rådgiver for statsminister Helle Thorning-Schmidt (S). Noa Redington faciliterer møderne i Talentnetværket for fremtidens rådgivning og beslutning og i netværket for Public Affairs..

Ole Krohn

Ole Krohn har spillet en aktiv rolle i TV2’s finansredaktion i adskillige år. Først med 7 år som finansredaktør og nu som finanskommentator på fjerde år. Ole Krohn har således været med til at dække nogle af de absolut største finanshistorier, hvilket han har gjort på sin kendte facon, som både er direkte og skarp. Før hans indtræden i den danske finansverden var Ole Krohn desuden politisk journalist på Christiansborg i 13 år. Ole Krohn faciliterer møderne i Finanssektornetværket.

Sofie Carsten Nielsen

Cand.scient.pol. 2002. Fhv. uddannelses- og forskningsminister. Sofie Carsten Nielsen er næstformand for Radikale Venstre og er desuden partiets uddannelses- og forskningsordfører, EU-ordfører og integrationsordfører. Sofie Carsten Nielsen faciliterer møderne i Uddannelsespolitisk netværk.

Sophie Hæstorp Andersen

Cand.scient.pol fra Københavns Universitet. Formand for regionsrådet i Region Hovedstaden siden 2014. Sophie har været folketingsmedlem for Socialdemokratiet og har været partiets sundhedsordfører og IT-ordfører samt formand for Folketingets sundheds- og forebyggelsesudvalg. Sophie faciliterer møderne i netværket Digital Sundhed.

Stephen Willacy

Stadsarkitekt i Aarhus siden 2012. Stephen Willacy har arbejdet i 12 år for arkitektfirmaet Kjær og Richter og var i perioden 2005-2011 partner og direktør for international business development hos Schmidt Hammer Lassen Architects. Har været tilknyttet Arkitektskolen Aarhus siden 1992 som ekstern lektor og adjunkt. Stephen faciliterer møderne i Bygge-boligpolitisk netværk Aarhus.

Søs Marie Serup

Cand.phil, cand.mag i Engelsk & Medievidenskab. Søs har over et årtis erfaring som professionel politisk aktør bl.a. som tidligere pressechef i Venstre og særlig rådgiver for statsminister Lars Løkke Rasmussen. Hun driver i dag strategi- og kommunikationsvirksomheden By Serup. Søs er desuden politisk kommentator for BT og desuden fast kommentator på TV2 NEWS, bl.a. i det politiske magasin Besserwisserne. Søs faciliterer møderne i netværket Politisk Kommunikation og Politisk kommunikation og interessevaretagelse - Aarhus.

Peder Baltzer Nielsen

Stadsarkitekt i Aalborg Kommune siden 2010. Peder Baltzer Nielsen er uddannet Byplanarkitekt (Arkitekt MAA) fra Arkitektskolen i København, har tidligere besat chefstillinger i Miljøministeriet, Hirtshals Kommune og Realdania, og har siden 2013 siddet i bestyrelsen for DAC – Dansk Arkitektur Center. Peder Baltzer Nielsen faciliteter møderne i Bygge- og boligpolitisk netværk Aalborg.

Vi har medlemmer fra bl.a.