Arrangement
Fermenteringens potentialer: Har vi endelig knækket koden?
Fødevarepolitisk netværkKøbenhavn
Når der er bump på vejen mod flere plantebaserede fødevarer i danskernes forbrug, er det ofte smag der bliver fremhævet som en afgørende, og nogen gange haltende, faktor.Dagens gæst vil beskrive hvordan deres produkter udnytter klassisk svampefermentering til at fremhæve umami og tekstur for at forbedre smagsoplevelsen for forbrugerne. Vi vil til mødet både vende emner som smag og forbrugertendenser, men også diskutere hvordan man, ud fra et virksomhedsperspektiv, kan overleve, når man gerne vil innovere og udvikle i fødevaresektoren. Kom og smag for jer selv, om fermentering er det der skal til for at knække koden til tilpas velsmagende kød-alternativer.
Oplægsholdere
v/ Randi Wahlsten, CEO, MATR Foods
Tid og sted
Klub, Linnésgade 25, 1361 København K
28.01.2025
09.15-12.00
Interesseret?
Vil du høre mere om mulighederne i vores netværksgrupper og være med til at sætte dit præg på samfundsdebatten? Udfyld formularen til højre, så ringer vi dig op, når det passer dig.
Medlemskab