Færre, mere præcise mål og enkle fagplaner. Det er nøgleordene i Fagfornyelsen, som har holdt en ekspertgruppe beskæftiget siden primo 2024. Ekspertgruppen for Fagfornyelsen har afrapporteret, og der er nu igangsat en ny fase, hvor 21 fagudvalg skal lave udkast til fagplaner for alle folkeskolens fag. Samtidig får alle grundskoler mulighed for at gøre sig erfaringer med de nye fagplaner allerede fra indeværende skoleår. Men der kan som bekendt være langt fra anbefaling til slutprodukt - og ikke mindst fra Christiansborg til praksis. Så hvordan går arbejdet med at slanke målene og at inddrage folkeskolens parter og praktikere i processen? Hvad vil det egentlig sige at fagforny, og hvordan omsættes ekspertgruppens anbefalinger i fagplanerne? Og hvad er der for en overgangsperiode, sektoren befinder sig i, indtil Fagplanerne står klar i skoleåret 2027/28? Vi tager en status på Fagfornyelsen et år efter, at anbefalingerne landede.
Oplægsholdere
v/ Lise Tingleff Nielsen, formand, Ekspertgruppen for Fagfornyelsen og medlem af rådgivningsgruppen for det videre arbejde
Tid og sted
IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1560 København V
10.12.2025
09.15-12.00
Interesseret?
Vil du høre mere om mulighederne i vores netværksgrupper og være med til at sætte dit præg på samfundsdebatten? Udfyld formularen til højre, så ringer vi dig op, når det passer dig.
Medlemskab