Arrangement
De grønne kompetencer: Hvilke færdigheder kræver fremtidens fødevaresystem?
Fødevarepolitisk netværkKøbenhavn
Den grønne omstilling af fødevaresektoren stiller nye krav til de professionelle, der arbejder med vores fødevarer. Dette møde vil fokusere på nødvendigheden af kompetenceudvikling for at møde denne læringskurve, og på hvordan man kan tackle den aktuelle mangel på specifikke færdigheder i branchen. Vi vil diskutere, hvordan uddannelsesinstitutioner, virksomheder og politikere kan samarbejde for at sikre, at fødevareprofessionelle er udstyret med de nødvendige kompetencer til effektivt at være en del af og lede den grønne omstilling af sektoren. Hvordan kan vi skabe et mere dynamisk samarbejde på tværs af sektoren for at sikre, at kommende generationer af fødevareprofessionelle er rustet til fremtidens udfordringer?
Oplægsholdere
Michael Søgaard Jørgensen, lektor, Institut for Bæredygtighed og Planlægning, Aalborg Universitet & Ole Wehlast, forbundsformand, Fødevareforbundet NNF
Tid og sted
IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1560 København V
31.10.2024
09.15-12.00
Interesseret?
Vil du høre mere om mulighederne i vores netværksgrupper og være med til at sætte dit præg på samfundsdebatten? Udfyld formularen til højre, så ringer vi dig op, når det passer dig.
Medlemskab