Møderække

Talentnetværk - mødeprogram

VIRTUELT: Hüttemeiers fornemmelser for spin

Onsdag den 27. januar 2021, 09.15 -12.00

Inden næste Folketingsvalg skal vælgerne vide, hvor de har Venstre og Ellemann. Og der skal være et samlet blåt projekt og alternativ til den socialdemokratiske regering. Så hvordan det skal lykkes? Og hvordan skal hensynet mellem baglandet, bredden i partiet og visioner balanceres? På dagens møde får vi besøg af Venstres partisekretær, Christian Hüttemeier, der vil dele erindringsglimt og erfaringer fra en karriere, der har bragt ham fra sportsjournalistikken til rollen som manden, der skal hjælpe Jakob Ellemann-Jensen med at overtage de berygtede nøgler til Statsministeriet.

v/ Christian Hüttemeier, partisekretær i Venstre

David Hellemann om værdien af stærk ledelse

Fredag den 19. marts 2021, 09.15 -12.00

Da David Hellemann fik mulighed for at skifte fra Nordea til en stilling som koncerndirektør i Nykredit var det en opgave, som han ikke kunne sige nej til. I over 20 år har Hellemann besiddet lederstillinger, hvorfor han efterhånden har opbygget en ledelsesmæssig erfaring fra både den offentlige og private sektor. Vi inviterer koncerndirektøren til at dele sine erfaringer med netværket. Både når det kommer til at sidde i lederstolen, men også i forhold til at tage afgørende beslutninger, når spændende karriereskift byder sig.

v/ David Hellemann, CFO/COO i Nykredit og fhv. departementchef i Finansministeriet (MØDESTED: Nykredit, Kalvebod Brygge, 1-3, 1780 København V)

There's no planet b: Connie Hedegaards livsværk

Fredag den 16. april 2021, 09.15 -12.00

Connie Hedegaard og klimaindsatsen er efterhånden synonymer. Efter først at have været miljøminister, blev hun sidenhen udnævnt til klima- og energiminister for dernæst at blive EU’s første klimakommissær. Siden 2014 har Connie Hedegaard holdt fast i klimasøjlen og arbejder på højtryk for at få den grønne omstilling højest på dagsordenen gennem diverse grønne bestyrelsesposter. Til dagens møde spørger vi ind til hendes karriere og mærkesager. Hvornår gik det op for hende, at hun ville dedikere sin karriere til klimaet? Hvilke udfordringer er hun stødt på undervejs, og hvordan har hun håndteret dem? Og hvor ser hun sin indsats bære henad fremover?

Connie Hedegaard, formand for Concito og KR Foundation

Prehns politiske prioriteter: Den nye fødevareminister tager fat

Torsdag den 10. juni 2021, 16.15 -19.00

Den 19. november 2020 overtog Rasmus Prehn nøglerne til det nydøbte ministerie for fødevarer, landbrug og fiskeri. Efter en periode omgivet af tumult vil den nyslåede minister nu genopbygge tilliden til ministeriet, der i de senere år har været meget i vælten. Til dagens møde vil vi spørge ind til den udfordring, ministeren står overfor, hvordan det nye arbejde differentierer sig fra arbejdet i Udviklingsministeriet, samt hvilke visioner han har for ministeriet for fødevarer, fiskeri og landbrug fremover.

v/ Rasmus Prehn, Minister for fødevarer, landbrug & fiskeri (S) (møde med middag)

Fra rookie til veteran

Torsdag den 16. september 2021, 09.15 -12.00

Sophie Løhde er efterhånden et husholdent navn i dansk politik og har i sine næsten to årtier i dansk politik besiddet en vifte af forskellige minister- og ordførerposter. I dag begår hun sig i toppen af sit parti i rollen som politisk ordfører. Til dagens møde spørger vi ind til Sophie Løhdes politiske liv: Hvordan beslutter en 20-årig fra Birkerød sig for at gå ind i politik? Hvilke udfordringer har hun stået over for i sin karriere, og hvordan har hun håndteret dem? Og hvilke visioner har hun for Venstres fremtid og strategi som oppositionsparti?

v/ Sophie Løhde, politisk ordfører, Venstre

Vær opmærksom på, at der kan ske ændringer i møderækken. Du kan til enhver tid finde den aktuelle møderække på www.samu.dk

Ønsker du at høre nærmere?

Har du nogle spørgsmål til netværket, så kontakt gerne den netværksansvarlige.

Daniel H. Fischer