Møderække

Talentnetværk - mødeprogram

En kreativ ledelsesstil i det offentlige?

Mandag den 7. oktober 2019, 09.15 -12.00

Hvilke centrale kompetencer gør sig gældende hos den fremtidige leder, og er der plads til kreativitet? Dette netværksmøde byder på indsigt i ambitionerne hos den anderledes leder. Vi har fornøjelsen af at præsentere tre ildsjæle, og spørger dem bl.a. om, hvilke krav der stilles til ledere i den offentlige og i den private sektor. Kom og mød Mia Wagner, direktør i Freeway Koncernen og en af løverne i Løvens Hule, Kasper Holten, chef for Det Kongelige Teater og Brian Mikkelsen, direktør i Dansk Erhverv.

v/ Mia Wagner, direktør i Freeway Koncernen, Kasper Holten, chef for Det Kongelige Teater og Brian Mikkelsen, direktør i Dansk Erhverv (MØDESTED: Det Kongelige Teater, Kongens Nytorv 9, 1050 København K)

Pape: Det borgerlige projekt

Torsdag den 5. december 2019, 14.45 -17.15

Selvom folketingsvalget i sommeren 2019 resulterede i en rød regering, så var der ikke desto mindre tale om en stemmesejr for bl.a. Det Konservative Folkeparti, hvor Søren Pape Poulsen lå blandt valgets top 10 største stemmeslugere. Vi inviterer partiformanden til en snak om, hvad Konservative gjorde rigtigt i forhold til valget og den forhenværende regering. Hvad er hans visioner for fremtidens blå blok? I et politisk landskab, som stadig forandres, hvad definerer så borgerlighed? Søren Pape Poulsen vil desuden indvie netværket i betydningen af kompetent rådgivning, når retningen for et borgerligt Danmark skal sættes.

v/ Søren Pape Poulsen, partiformand i Det Konservative Folkeparti og medlem af Folketinget

Hvor går grænsen? Rådgivning i udenrigspolitisk regi

Tirsdag den 10. marts 2020, 09.15 -12.00

Verden bliver stadigt større og er i konstant forandring. Så hvilke krav stiller det, når man som topembedsmand i Udenrigsministeriet skal sikre Danmark en central placering i det internationale samarbejde? Hvordan adskiller den politiske rådgivning sig, når det handler om at varetage danske interesser, alt imens man opretholder diplomatiske relationer? Til dette netværksmøde har vi fornøjelsen af Lars Gert Lose, som for nylig er blevet hjemkaldt fra sin ambassadørpost i Washington, for at være departementschef i Udenrigsministeriet. Departementschefen har en lang karriere i Udenrigsministeriet, og har tidligere været udenrigspolitisk rådgiver for Per Stig Møller (K), Lene Espersen (K), og senest Helle Thorning-Schmidt (S).

v/Lars Gert Lose, departementschef i Udenrigsministeriet

Søndergaard på Borgen: Et indblik hos DF

Onsdag den 27. maj 2020, 09.15 -12.00

Dansk Folkeparti har både været udråbt til kongemagere, et frisk pust over landet og ikke stuerene. Senest har partiet oplevet et valg til Europa-Parlamentet, som viste sig at blive en nedtur, hvor partiet gik fra fire til kun et enkelt mandat. Ved folketingsvalget blev stemmer tabt til mere ekstreme kandidater. Dansk Folkeparti er gået fra at stå alene på fløjen længst til højre til at blive det største borgerlige parti – til nu at være blot en af flere og slået på populariteten. Søren Søndergaard har siden 2005 været pressechef for DF. Vi spørger ham om vælgerne stadig vil, hvad DF står for? På dagens møde giver Søndergaard indblik i, hvordan han sammentænker politikudvikling og kommunikation i rollen som pressechef, og hvordan hans rådgivningsarbejde har ændret sig i takt med partiets skiftende succes.

v/ Søren Søndergaard, pressechef DF

Vær opmærksom på, at der kan ske ændringer i møderækken. Du kan til enhver tid finde den aktuelle møderække på www.samu.dk