Møderække

Talentnetværk - mødeprogram

Thorning: Den første - men ikke den sidste

Torsdag den 22. august 2019, 14.45 -17.30

Gennem sin indflydelsesrige politiske karriere, har Helle Thorning-Schmidt truffet mange svære beslutninger og forholdt sig til utallige input fra embedsmænd, partikammerater og særlige rådgivere. I 2015 forlod hun den politiske scene og sidder nu i toppen af en verdensomspændende NGO, hvortil der også følger valg og fravalg baseret på rådgivning. På dagens møde spørger vi Helle Thorning-Schmidt i hvilke situationer, hun virkelig har draget nytte af al den rådgivning? Og hvordan leveres rådgivningen bedst muligt for at optimere beslutningsprocessen? Søs Marie Serup styrer slagets gang, når det tidligere makkerpar Helle Thorning-Schmidt og Noa Redington deler ud af deres bedste råd og røverhistorier.

v/ Helle Thorning-Schmidt, fhv. statsminister og CEO for Save the Children International og Noa Redington, journalist og fhv. særlig rådgiver (Afholdes på Restaurant Pluto, Borgergade 16, 1300 København med efterfølgende middag)

Fremtidens public service

Onsdag den 18. september 2019, 09.15 -12.00

Hvordan rådgiver man i en branche, som ikke alene er præget af massiv konkurrence, men af skiftende forbrugervaner og - ønsker? Hvad er strategien og visionerne for fremtidens public service, og hvordan forholder mediekoncernen sig til nutidens medierelaterede problematikker, som fx fake news og højreradikale skeptikere? Vi har inviteret Maria Rørbye Rønn, generaldirektør i DR, til en snak om nødvendigheden af kompetent rådgivning i en tid, hvor mediernes rolle er klar, men mediebilledet sløret. Hvordan sikrer man saglig og nuanceret oplysning til borgerne, når mediebilledet samtidig præges af usaglige og unuancerede input?

v/ Maria Rørbye Rønn, generaldirektør i DR

En kreativ ledelsesstil i det offentlige?

Mandag den 7. oktober 2019, 09.15 -12.00

Hvilke centrale kompetencer gør sig gældende hos den fremtidige leder, og er der plads til kreativitet? Dette netværksmøde byder på indsigt i ambitionerne hos den anderledes leder. Vi har fornøjelsen af at præsentere tre ildsjæle, og spørger dem bl.a. om, hvilke krav der stilles til ledere i den offentlige og i den private sektor. Kom og mød Mia Wagner, direktør i Freeway Koncernen og en af løverne i Løvens Hule, Kasper Holten, chef for Det Kongelige Teater og Brian Mikkelsen, direktør i Dansk Erhverv.

v/ Mia Wagner, direktør i Freeway Koncernen, Kasper Holten, chef for Det Kongelige Teater og Brian Mikkelsen, direktør i Dansk Erhverv (MØDESTED: Det Kongelige Teater, Kongens Nytorv 9, 1050 København K)

Fra underdog til regeringsparti

Torsdag den 28. november 2019, 09.15 -12.00

Det politiske landskab har ændret sig meget. Nye partier har været nødt til at tænke i nye strategier, når vælgerkorps skulle mobiliseres. Den historiske tilknytning til bestemte befolkningsgrupper, som har været kendetegnende for de traditionelle partier, er ikke gældende og kan skabe både muligheder og udfordringer. Liberal Alliance har med deres klare økonomiske markeringer formået at nå ud til særligt de unge vælgere. Vi får besøg af udenrigsminister og partiformand, Anders Samuelsen, som vil give netværket indblik i Liberal Alliances politiske rejse fra start til regering.

v/ Anders Samuelsen, udenrigsminister og partiformand for Liberal Alliance (MØDESTED: SOHO, Flæsketorvet 68, 1711 København)

Vær opmærksom på, at der kan ske ændringer i møderækken. Du kan til enhver tid finde den aktuelle møderække på www.samu.dk