Møderække

Talentnetværk - mødeprogram

Microsoft og KMD: Danmarks digitale transformation

Tirsdag den 10. september 2019, 09.15 -12.00

Fremtiden står i digitaliseringens tegn. Data og teknologi præger dagsordenen, når det kommer til løsningerne på samfundsmæssige udfordringer og fremtidig vækst, ligesom det ofte bliver proklameret, at det er i den digitale branche, at fremtidens topposter er at finde. Med sådan et ansvar, så er det givet på forhånd, at det er en branche, hvor kompetent rådgivning er altafgørende. To kvindelige topledere, som begge begår sig i tech-industrien, vil med stor ekspertise indvie netværket i de centrale kompetencer, som er nødvendige at besidde, hvis man skal føre Danmark godt ind i den digitale transformation. Marianne Dahl, adm. direktør i Microsoft Danmark og Island, og Eva Berneke, adm. direktør i KMD, vil desuden dele erfaringer om at nå til tops i en branche, hvor alle har spidse albuer, og hvor man til tider kan møde politisk modstand.

v/ Marianne Dahl, adm. direktør Microsoft Danmark og Island, og Eva Berneke, adm. direktør KMD (Ikke bekræftet)

En kreativ ledelsesstil i det offentlige?

Mandag den 7. oktober 2019, 09.15 -12.00

Hvilke centrale kompetencer gør sig gældende hos den fremtidige leder, og er der plads til kreativitet? Dette netværksmøde byder på indsigt i ambitionerne hos den anderledes leder. Vi har fornøjelsen af at præsentere tre ildsjæle, og spørger dem bl.a. om, hvilke krav der stilles til ledere i den offentlige og i den private sektor. Kom og mød Mia Wagner, direktør i Freeway Koncernen og en af løverne i Løvens Hule, Kasper Holten, chef for Det Kongelige Teater og Brian Mikkelsen, direktør i Dansk Erhverv.

v/ Mia Wagner, direktør i Freeway Koncernen, Kasper Holten, chef for Det Kongelige Teater og Brian Mikkelsen, direktør i Dansk Erhverv (MØDESTED: Det Kongelige Teater, Kongens Nytorv 9, 1050 København K)

Fra underdog til regeringsparti

Torsdag den 28. november 2019, 09.15 -12.00

Det politiske landskab har ændret sig meget. Nye partier har været nødt til at tænke i nye strategier, når vælgerkorps skulle mobiliseres. Den historiske tilknytning til bestemte befolkningsgrupper, som har været kendetegnende for de traditionelle partier, er ikke gældende og kan skabe både muligheder og udfordringer. Liberal Alliance har med deres klare økonomiske markeringer formået at nå ud til særligt de unge vælgere. Vi får besøg af udenrigsminister og partiformand, Anders Samuelsen, som vil give netværket indblik i Liberal Alliances politiske rejse fra start til regering.

v/ Anders Samuelsen, udenrigsminister og partiformand for Liberal Alliance (MØDESTED: SOHO, Flæsketorvet 68, 1711 København)

Vær opmærksom på, at der kan ske ændringer i møderækken. Du kan til enhver tid finde den aktuelle møderække på www.samu.dk