Møderække

Politisk kommunikation og interessevaretagelse - Aarhus - mødeprogram

Kan trold tæmmes? Shitstormen og kommunikation

Torsdag den 4. juni 2020, 09.15 -12.00

En god kommunikationsstrategi er altafgørende, når man i en krisetid står midt i orkanens øje. Hvad skal man gøre, og hvad skal man absolut ikke gøre, for at komme helskindet ud på den anden side? De spørgsmål stiller vi dagens oplægsholdere, som begge har erfaring med at komme i modvind og udøve krisekommunikation. Uffe Lyngaae, direktør i bureauet Publico, der stod bag Aarhus Letbanes strategiske kommunikationsindsats, og Allan Larsen, pressechef i Skattestyrelsen, giver os deres fif til, hvordan man holder hovedet koldt og kommunikerer klart, selv når det hele står i flammer.

v/ Uffe Lyngaae, direktør i Publico, og Allan Larsen, pressechef i Skattestyrelsen (MØDESTED: LynFabrikken, Vestergade 49, 8000 Aarhus C)

Papes politik: Et kig ind i partiernes maskinrum

Fredag den 28. august 2020, 09.15 -12.00

Hvilken betydning har partiernes forskellige opbygning og tilgang til politikudvikling for, hvordan man bedst tilrettelægger og udfører interessevaretagelse? På dagens møde får vi et indblik i Konservatives maskinrum og kigger på, hvordan interessevaretagelsen bedst kan tilpasses de traditionelle kontra de nye alternative partistrukturer. Kort sagt: Hvordan får man valuta for pengene, når man råber partierne op.

v/ Søren Pape Poulsen (C)

It's gonna be huge: Præsidentvalg i USA

Mandag den 28. september 2020, 09.15 -12.00

Verdens mest magtfulde statsleder skal vælges, og kampagnepumperne kører på fuldt tryk. Vi tager pulsen på de amerikanske valgkampagner anno 2020. Hvordan fører kandidaterne sig frem, hvilke nye kampagnetendenser kan vi se, og hvad skal vi holde ekstra meget øje med frem mod valget den 3. november. Alt dette diskuterer vi med to kompetente herrer, som sammen kører radioprogrammet ‘Kampagnesporet’, der løbende følger og diskuterer den politiske situation ”over there”.

v/ Mads Fuglede og David Trads, værter på 'Kampagnesporet'.

Sig det med et tweet

Onsdag den 2. december 2020, 09.15 -12.00

Det handler om at slå hovedet på sømmet. Gerne med et glimt i øjet. Og på 140 tegn. Vi inviterer to af Twitters stærkeste danske stemmer til en formiddag om, hvordan man går til et medie som Twitter. For hvordan skaber man interesse om sine tweets om stort som småt? Hvilke overvejelser gør de sig, før de sætter sig til tasterne? Og hvad synes de selv, fungerer bedst på Twitter?

v/ Kenn L. Hansen, ejer og konsulent, EPO – præstationsfremmende kommunikation.

Vær opmærksom på, at der kan ske ændringer i møderækken. Du kan til enhver tid finde den aktuelle møderække på www.samu.dk

Ønsker du at høre nærmere?

Har du nogle spørgsmål til netværket, så kontakt gerne den netværksansvarlige.

Daniel H. Fischer