Nye rammer for dansk kulturpolitik?

Dansk kultur og oplevelsesøkonomi står over for en række udfordringer, som vil dominere den kulturpolitiske dagsorden de kommende år. De offentlige tilskud er sandsynligvis faldende, både turisternes og de lokales kulturvaner skifter, og forudsætningerne for de danske kulturinstitutioner forandres. Samtidig vokser forståelsen for, hvad en aktiv kulturpolitik kan betyde for turisme og lokal udvikling i hele landet. Hvilke krav stiller det til kulturpolitikken, og hvordan kan vi imødekomme disse krav? Og hvad er kulturpolitikkens rolle under disse forandringer?

Netværket samler aktører på tværs af kulturlivet og udfordrer medlemmer og oplægsholdere på at finde løsninger og skabe debat. Netværkets brede medlemskreds skaber rammen for mangefacetterede debatter og erfaringsudvekslinger. Samuelsen tiltrækker de bedste oplægsholdere og lægger vægt på et højt fagligt udbytte på hvert netværksmøde, fordi det skaber en solid fælles baggrund for netværksdannelsen blandt medlemmerne.

Målgruppe og møder: Netværket henvender sig til ledere og nøglemedarbejdere i offentlige insitutioner, interesseorganisationer og private virksomheder, der har en professionel interesse i kulturpolitik, turisme og oplevelsesøkonomi. Netværksmøderne bliver faciliteret af Anne Sophia Hermansen, kulturredaktør på Berlingske. Der afholdes 5-6 netværksmøder årligt med 1-2 måneders mellemrum, og de foregår centralt i Aarhus. Mødestederne fremgår af møderækken.

Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 14.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksmøderne.

Udvidet medlemskab: Hvis du synes, at et eller flere netværksmøder i andre af vores netværk er interessante, kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra, valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere her.

 

 

Facilitator

Anne Sophia Hermansen

Anne Sophia Hermansen er kulturredaktør på Berlingske og tidligere radiovært på Radio24Syv og tv-vært på Danmarks Radio. Hun er uddannet mag.art. i litteraturvidenskab og idéhistorie fra Aarhus Universitet. Anne Sophia Hermansen har tidligere arbejdet som bl.a. finansvært på TV2news og pressechef Alm. Brand og arbejdede i en årrække som krimianmelder for Fyens Stifttidende. Desuden optræder hun ofte som debatspalterne i Berlingske og har tidligere fungeret som fast gæst i DR2s ”Smagsdommerne” og P1s ”Søndagsfrokosten”. Anne Sophia Hermansen faciliterer møderne i Kulturnetværket i Aarhus.

Hvis du vil vide mere om netværkene, så udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer Samuelsen dig op.