Hvordan får vi integrationen til at fungere?

Integration, flygtninge og indvandrere har over de seneste 20 år skabt heftig debat, hvor både følelser og fakta bliver benyttet som skyts fra begge sider af det politiske spektrum. Og nye integrationsudfordringer dukker stadig op. Selv problemstillinger, der ellers virker gennemdiskuterede, kan igen blusse op til en aktuel debat. Netværket tager fat i de overordnede debatter inden for integrationspolitik, men det dykker også ned i aktuelle udfordringer. Gennem debat med relevante og kompetente oplægsholdere forsøger netværket at finde svar og mulige løsninger.

Netværket samler aktører, som arbejder med integration fra forskellige vinkler, og det udfordrer medlemmer og oplægsholdere på at finde løsninger og skabe debat. Netværkets brede medlemskreds skaber rammen for mangefacetterede diskussioner og erfaringsudvekslinger om best practice. Samuelsen tiltrækker de bedste oplægsholdere og lægger vægt på et højt, fagligt udbytte på hvert eneste møde, fordi det skaber en solid, fælles baggrund for netværksdannelsen blandt medlemmerne.

Målgruppe og møder: Netværket henvender sig til ledere og nøglemedarbejdere i den offentlige sektor, interesseorganisationer og private virksomheder, som arbejder med integration. Netværksmøderne bliver holdt med 1-2 måneders mellemrum - seks møder om året - primært i IDA mødecenter på Kalvebod Brygge 31 i København. Netværksmøderne bliver faciliteret af journalist Abdel Aziz Mahmoud.

Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 12.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksmøderne.

Udvidet medlemskab: Hvis du synes, at et eller flere netværksmøder i andre af vores netværk er interessante, kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra, valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere her.

Facilitator

Abdel Aziz Mahmoud

Formand for Mino Danmark. Uddannet journalist fra DJH i 2007. TV-vært på DR og tidligere radiovært. Abdel har skrevet den anmelderroste bog 'Hvor taler du flot dansk', som handler om hans oplevelse af at komme til Danmark som indvandrer, og hvor svært det kan være at blive optaget i det danske samfund. Abdel er en erfaren foredragsholder og mødefacilitator, og han faciliterer netværksmøderne i Samuelsens integrationspolitiske netværk.

Hvis du vil vide mere om netværkene, så udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer Samuelsen dig op.