Møderække

Erhverv, vækst og innovation - mødeprogram

Dansk Industris anbefalinger (fællesmøde med beskæftigelsespolitisk netværk)

Torsdag den 29. oktober 2020, 09.15 -12.00

Verdens bedste arbejdsmarked har i den seneste tid været under massivt pres. Ledighedstallene nåede et historisk niveau i foråret som følge af corona-krisen. Hvad gør Dansk Industri for at sikre, at virksomhederne kommer igennem krisen? Hvordan forholder organisationen sig til fremtiden? Og hvordan sikres de mest fordelagtige vilkår for såvel industrien som for beskæftigelsen? Vi har inviteret den nye direktør i Danmarks største erhvervsorganisation til en snak om, hvordan regeringen bedst sætter rammerne for erhvervslivet, så beskæftigelsen og produktionen kan blomstre.

v/ Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør i Dansk Industri (MØDESTED: Tivoli Congress Center, Arni Magnussons Gade 2, 1577 København)

Et kig ind i det erhvervspolitiske maskinrum

Fredag den 4. december 2020, 09.15 -12.00

På dagens møde deler direktør i Erhvervsstyrelsen, Katrine Winding, sine erfaringer og indsigter fra mange år i det erhvervspolitiske maskinrum. Er vi på rette spor i forhold til at skabe de bedst mulige rammer for erhvervsfremme, vækst og innovation i både byer og yderområder? Hvad ser hun som de største og mest presserende udfordringer for erhvervslivet på både kort og lidt længere sigt? Er det udfordringer, vi kan regulere os ud af – og i så fald hvordan?

v/ Katrine Winding, direktør, Erhvervsstyrelsen (MØDESTED: IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1560 København V)

Vær opmærksom på, at der kan ske ændringer i møderækken. Du kan til enhver tid finde den aktuelle møderække på www.samu.dk

Ønsker du at høre nærmere?

Har du nogle spørgsmål til netværket, så kontakt gerne den netværksansvarlige.

Emilia Hammer