Hvordan sikrer vi de bedst mulige vilkår for vækst og innovation i hele landet?

Hvilke særlige krav, muligheder og udfordringer møder danske virksomheder herhjemme og i udlandet? I dette netværk beskæftiger vi os med virksomheders vækst og innovationsmuligheder i forhold til samfundets udfordringer og udvikling. Vi tager fat i de centrale tematikker og aktører for at undersøge, hvilken rolle f.eks. uddannelse, rammelovgivning, globalisering og lokalmiljø spiller for både de helt store spillere og de små og mellemstore virksomheder. 

Netværket samler aktører fra hele landet, som arbejder med virksomheders vækst, erhvervslivets rammer og innovationsmuligheder. Vi udfordrer medlemmerne og oplægsholderne på at finde løsninger og skabe debat. Netværkets brede medlemskreds skaber rammen for nuancerede diskussioner og erfaringsudveksling om best practice. Netværket lægger vægt på et højt fagligt udbytte på hvert netværksmøde, da det skaber en solid fælles baggrund for netværksdannelsen blandt medlemmerne.

Målgruppe og møder: Netværket henvender sig til ledere og nøglemedarbejdere - både fra det offentlige, interesseorganisationer, foreninger og den private sektor. Netværksmøderne faciliteres af Brian Mikkelsen, direktør i Dansk Erhverv og tidl. mangeårigt medlem af folketinget og minister, herunder tidl. Erhvervsminister. Der afholdes 5-6 netværksmøder årligt med 1-2 måneders mellemrum, og de foregår centralt i København. Mødestederne fremgår af møderækken.

Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 12.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksmøderne.

Udvidet medlemskab: Hvis du synes, at et eller flere netværksmøder i andre af vores netværk er interessante, kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra, valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere her.

Facilitator

Brian Mikkelsen

Cand.scient.pol. 1994. Brian Mikkelsen har en lang politisk karriere bag sig som folketingsmedlem og minister for Det Konservative Folkeparti – senest som Erhvervsminister fra 2016 til juni 2018. Erhvervspolitikken er stadig omdrejningspunktet for hans arbejde, hvor Brian i dag er direktør i Dansk Erhverv. Brian Mikkelsen faciliterer møderne i netværket Erhverv, vækst og innovation.

Hvis du vil vide mere om netværkene, så udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer Samuelsen dig op.