Møderække

Digitaliseringsnetværk - mødeprogram

Et styrket digitalt vækstmiljø

Onsdag den 24. april 2019, 09.15 -12.00

Digital Hub Danmark er et offentligt-privat-samarbejde mellem staten, Dansk Industri, Dansk Erhverv og Finans Danmark. Organisationen skal bidrage til, at Danmark bliver blandt de førende digitale vækstmiljøer i Europa inden for kunstig intelligens, Big Data og Internet of Things. Vi inviterer Claus Rosenstand ind til en snak om organisationens første år. Hvilke milepæle har man allerede nået, og hvad byder fremtiden på? Hvilke synlige resultater har man nået i forhold til at forbedre det digitale vækstpotentiale? Hvordan er det hidtil gået med at styrke samarbejdet mellem erhvervsliv og universiteter og markedsføre Danmark internationalt som et digitalt foregangsland?

v/ Claus Rosenstand, professor og R&D Director, Digital Hub Danmark (MØDESTED: IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1560 København V)

Blockchain – mere end bare kryptovaluta?

Torsdag den 23. maj 2019, 09.15 -12.00

Blockchain er blevet kaldt det mest innovative siden internettet og fremtidens sikkerhedssystem for data. Vi kigger nærmere på teknologien bag - hvad er blockchains muligheder egentlig og hvordan kan det være at teknologien først brager derudaf nu? På dagens netværksmøde får vi besøg af Roman Beck, som vil fortælle kort om teknologien bag blockchain og dens potentiale. Vi får også besøg af Jan C. Plenge, som giver et indblik i, hvordan man i Nets arbejder med blockchainteknologiens muligheder. Sammen vil vi diskutere, om Danmark kan blive foregangsland, når det kommer til at udvikle og implementere blockchain-baserede it-systemer

v/ Roman Beck, professor og leder af European Blockchain Center og Jan Christian Plenge, Senior Vice President Digital Innovation, Nets (fællesmøde med Finanssektornetværket). (MØDESTED: IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1560 København V)

Vær opmærksom på, at der kan ske ændringer i møderækken. Du kan til enhver tid finde den aktuelle møderække på www.samu.dk