Hvordan tilgodeses borgerne i den digitale modernisering?

Danmark er frontløber i det globale digitaliseringskapløb og udnævnt til Europas mest digitaliserede land. Men hvordan sikrer man, at borgerne bliver tilgodeset i den digitale modernisering? På hvilken måde forandrer den digitale kommunikation vores relation til stat, myndigheder og hinanden? Hvornår skaber digitalisering bedre service, vækst og jobs? Og hvordan bliver arbejdsmarkedet, retssikkerheden og privatlivet udfordret eller sikret i det digitale Danmark? Samuelsens netværk sætter fokus på digitaliseringens muligheder og potentielle faldgrupper.

Samuelsen samler aktører på tværs af sektorer og udfordrer medlemmer og oplægsholdere på at finde løsninger og skabe debat. Netværkets brede medlemskreds skaber rammen for mangefacetterede debatter og erfaringsudvekslinger. Samuelsen tiltrækker de bedste oplægsholdere og kombinerer en række praktiske oplæg med konkrete cases. Samuelsen lægger vægt på et højt fagligt udbytte på hvert eneste møde, fordi det skaber en solid fælles baggrund for netværksdannelsen blandt medlemmerne.

Målgruppe og møder: Netværket henvender sig til ledere og medarbejdere, der arbejder med digitalisering i private virksomheder, det offentlige og interesseorganisationer. Netværksmøderne bliver faciliteret af Carsten Gonard, stifter og medejer af it-konsulentvirksomheden Netcompany. Der afholdes seks netværksmøder årligt med 1-2 måneders mellemrum, og de foregår centralt i København. Mødestederne fremgår af møderækken.

Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 14.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksmøderne.

Udvidet medlemskab: Hvis du synes, at et eller flere netværksmøder i andre af vores netværk er interessante, kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra, valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere her.

Facilitator

Carsten Gomard

Ph.d. i datalogi i 1991. Stiftede i 1999 Netcompany, som i dag er et af landets førende it-konsulentvirksomheder. Han var adm. direktør for virksomheden i 12 år og er i dag bestyrelsesformand og medejer. Carsten Gomard faciliterer møderne i Digitaliseringsnetværket.

Hvis du vil vide mere om netværkene, så udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer Samuelsen dig op.