Hvordan bevarer vi Danmark på den digitale førsteplads?

Danmark er frontløber i det globale digitaliseringskapløb og udnævnt til Europas mest digitaliserede land. Hvordan beholder vi førstepladsen i en tid, hvor verdens digitale transformation er i højeste gear? Hvordan sørger vi for, at både det private og offentlige Danmark får glæde af den teknologiske udvikling? Kan vi benytte de store mængder af indsamlet data til at forbedre produkter, forretningsmodeller og tjenester, og samtidig sikre borgernes rettigheder?

I digitaliseringsnetværket zoomer vi ind på nogle af de teknologier og trends, som påvirker danske virksomheder og organisationer. Vi kigger nærmere på, hvordan digitalisering kan styrke interne processer, og i sidste ende give sorte tal på bundlinjen. På møderne inviterer vi landets førende eksperter, topledere, embedsmænd og politikere ind til at dele deres viden og perspektiv. Netværket har en bred medlemskreds, der fremmer erfaringsudveksling på tværs af offentlige og private institutioner.

Målgruppe og møder: Netværket henvender sig til ledere og medarbejdere, der arbejder med digitalisering i private virksomheder, det offentlige og interesseorganisationer. Netværksmøderne bliver faciliteret af Carsten Gomard, stifter og medejer af it-konsulentvirksomheden Netcompany. Der afholdes 5-6 netværksmøder årligt med 1-2 måneders mellemrum, og de foregår centralt i København. Mødestederne fremgår af møderækken.

Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 15.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksmøderne.

Udvidet medlemskab: Hvis du synes, at et eller flere netværksmøder i andre af vores netværk er interessante, kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra, valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere her.

Ønsker du at høre nærmere?

Har du nogle spørgsmål til netværket, så kontakt gerne den netværksansvarlige.

Lasse Krodal