Hvordan bygger vi med øje for fremtiden?

Hvilke politiske initiativer ligger der på bygge- og anlægsområdet? Hvordan vil klimaforandringer og øget fokus på bæredygtighed påvirke den måde vi tænker og arbejder med byggeri? Hvilket potentiale ligger der i ny teknologi og digitale redskaber? Hvordan kommer den teknologiske udvikling til at påvirke arbejdspladserne i byggesektoren? Hvordan sikrer vi sundhed og trivsel i fremtidens bygninger? Disse og mange flere spørgsmål tager vi fat på i netværk for byggeri og anlæg.

Netværket samler aktører fra hele landet, som arbejder med byggeri, anlæg, og byggeindustri. Vi udfordrer medlemmerne og oplægsholderne på at finde løsninger og skabe debat. Netværkets brede medlemskreds skaber rammen for nuancerede diskussioner og erfaringsudveksling om best practice. Netværket lægger vægt på et højt fagligt udbytte på hvert netværksmøde, da det skaber et solidt fundament for relationer og netværk blandt medlemmerne.

Målgruppe og møder: Netværket henvender sig til ledere og nøglemedarbejdere i interesseorganisationer, offentlige institutioner og private virksomheder, der har en professionel interesse i byggeri og infrastruktur. Møderne i netværket bliver faciliteret af Toben Liborius, erhvervspolitisk direktør i Dansk Byggeri. Der afholdes seks netværksmøder årligt med 1-2 måneders mellemrum. Netværksmøderne foregår centralt i København.

Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 14.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksmøderne.

Udvidet medlemskab: Hvis du synes, at et eller flere netværksmøder i andre af vores netværk er interessante, kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra, valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere her.

Facilitator

Torben Liborius

Uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet i 1993. Torben Liborius har siden 2008 været erhvervspolitisk direktør i Dansk Byggeri. Han varetager byggeriets erhvervspolitiske interesser, og arbejder for at branchen bliver hørt, når der reglerne udformes. Han har tidligere været hos Deloitte og Dansk Erhverv. Torben Liborius faciliterer netværksmøderne i netværket for byggeri og infrastruktur.

Hvis du vil vide mere om netværkene, så udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer Samuelsen dig op.