Møderække

Beskæftigelsespolitisk netværk - mødeprogram

Dansk Industris anbefalinger

Tirsdag den 9. juni 2020, 09.15 -12.00

Verdens bedste arbejdsmarked, som både består af danskere og af arbejdskraft udefra. Sådan lyder ambitionerne for Danmark, når man læser på DI's hjemmeside. Hvordan sikrer man sig de mest fordelagtige vilkår for såvel industrien som for beskæftigelsen? Og hænger de to uløseligt sammen? Vi har inviteret den ny adm. direktør i Danmarks største erhvervsorganisation, Lars Sandahl Sørensen, til en snak om DI's visioner for fremtiden. Vi spørger ham bl.a. ind til, hvordan den nye regering bedst sætter rammerne for erhvervslivet, så beskæftigelsen kan blomstre.

v/ Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør i Dansk Industri (MØDESTED:IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1560 København V)

Partiernes ambitioner for beskæftigelsespolitikken

Tirsdag den 22. september 2020, 09.15 -12.00

Dagens netværksmøde har som omdrejningspunkt, hvordan de forskellige partier bedst ser beskæftigelsespolitikken udviklet i fremtiden. Hvad er de forskellige visioner, og er de enige om målene, men ikke om midlerne? Hvad er i deres øjne de største udfordringer, når det kommer til beskæftigelsen i Danmark? Vi inviterer de politiske ordførere til en snak om den fremtidige beskæftigelsespolitiske kurs.

v/ Alex Vanopslagh, beskæftigelsesordfører (LA), Lennart Damsbo-Andersen, medlem af Beskæftigelsesudvalget (S), Hans Andersen, beskæftigelsesordfører (V), og Victoria Velasquez, beskæftigelsesordfører (EL)

Embedsværkets perspektiv

Torsdag den 26. november 2020, 09.15 -12.00

Tilbagetrækningsreformer og ydelseskommissioner. Med en ny regering følger nye politiske tiltag, og som altid er implementering nødt til at gå hånd i hånd med finansiering. Vi har inviteret afdelingschef i Center for Arbejdsmarkedspolitik Jens Erik Zebis til en snak om de aktuelle udfordringer i implementeringen af nye arbejdspolitiske tiltag. Hvad står øverst på kontorets dagsorden, og hvor er de største fordele og ulemper, når ny arbejdsmarkedspolitik skal implementeres?

v/ Jens Erik Zebis, afdelingschef i Center for Arbejdsmarkedspolitik, Beskæftigelsesministeriet (ikke bekræftet)

Vær opmærksom på, at der kan ske ændringer i møderækken. Du kan til enhver tid finde den aktuelle møderække på www.samu.dk

Ønsker du at høre nærmere?

Har du nogle spørgsmål til netværket, så kontakt gerne den netværksansvarlige.

Lasse Krodal