Hvordan ser fremtidens velfærdssamfund ud?

Hvordan sikrer vi, at det danske velfærdssamfund bliver bygget på et solidt fundament, så velfærdssamfundet kan bestå? Og hvordan kan vi løse udfordringerne, der præger den velfærdspolitiske dagsorden? Det velfærdspolitiske netværk stiller skarpt på disse spørgsmål, undersøger den nyeste velfærdsforskning og debatterer velfærdsproblematikker og løsningsforslag med politikere og toneangivende aktører fra det velfærdspolitiske felt. Netværket tager både fat på de helt overordnede linjer for fremtidens velfærdssamfund, og det går i dybden med konkrete løsninger på højaktuelle, velfærdspolitiske problemstillinger. Netværket samler aktører på tværs af den kommunale, regionale og private sektor, som arbejder i krydspres mellem en stram økonomi og borgernes forventninger til velfærdssamfundet.

Netværkets sammensætning skaber rammen for nuancerede og konstruktive debatter og erfaringsudvekslinger om velfærdspolitiske udfordringer. Samuelsen lægger vægt på et højt, fagligt udbytte på hvert netværksmøde, fordi det skaber en solid, fælles baggrund for netværksdannelsen blandt medlemmerne.

Målgruppe og møder: Netværket henvender sig til ledere og nøglemedarbejdere, der arbejder med velfærdsydelser i den kommunale, regionale og private sektor. Netværksmøderne bliver holdt med 1-2 måneders mellemrum - seks møder om året - primært på DOKK1, Hack Kampmanns Plads 2, Aarhus C. Netværksmøderne bliver faciliteret af Susanne Hegelund, partner i kommunikationsbureauet Hegelund & Mose.

Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 12.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksmøderne.

Udvidet medlemskab: Hvis du synes, at et eller flere netværksmøder i andre af vores netværk er interessante, kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra, valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene.

 

Facilitator

Susanne Hegelund

40 32 68 16

hegelund@hegelundmose.dk

Partner i kommunikationsbureauet Hegelund & Mose og forfatter til en række bøger om politik, ledelse og indflydelse. Tidligere chef for TV Avisen, DRs politiske redaktion og Deadline samt kommunikationsdirektør i Landbrug & Fødevarer. Hun er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har stor erfaring som facilitator, og hun har fingeren på pulsen af den velfærdspoltiske dagsorden. Susanne Hegelund faciliterer møderne i de velfærdspolitiske netværk i København og Aarhus.

Hvis du vil vide mere om netværkene, så udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer Samuelsen dig op.