Faciliatorer

Anders Eldrup

29 88 47 77

eldrupa@gmail.com

Cand.scient.pol 1972. Departementschef i Finansministeriet 1991-2001, adm. direktør i DONG 2001-2012. Formand for Copenhagen Cleantech Cluster. Eldrup sidder derudover i en række bestyrelser, blandt andet i Rockwool Foundation, Terma A/S, Experimentarium og DTU. Anders Eldrup faciliterer møderne i Energi- og forsyningspolitisk netværk.

Bent Hansen

Formand for Danske Regioner og regionsrådsformand for Region Midtjylland for Socialdemokraterne. Bent Hansen var Amtsborgmester for Viborg Amtsråd fra 1990 til 2006, og han er uddannet cand. mag. i samfundsfag og historie fra Aarhus Universitet. Bent Hansen faciliterer møderne i Sundhedspolitisk netværk.

Bente Klarlund Pedersen

26 17 05 24

Bente.klarlund.pedersen@regionh.dk

Dr. Med. og overlæge på Rigshospitalet, professor ved Københavns Universitet samt leder af TrygFondens Center for Aktiv Sundhed. Hun er desuden forfatter og har modtaget adskillelige priser for sin forskning og udgivelser. Bente Klarlund Pedersen faciliterer møderne i netværket Det nære sundhedsvæsen i København.

Bo Smith

21 69 39 15

bosm.47@gmail.com

Beskæftigelsesministeriet 1998-2013, før da karriere i forskellige ministerier, i Københavns Amt og i Datacentralen A/S. I dag bl.a. chefforhandler for en af verdens største og mest avancerede forskningsfaciliteter, European Spallation Source i Lund. Bo Smith faciliterer møderne i vores Beskæftigelsespolitiske netværk og vores netværk om Offentlig Styring.

Carsten Gomard

cg@netcompany.com

Ph.d. i datalogi i 1991. Stiftede i 1999 Netcompany, som i dag er et af landets førende it-konsulentvirksomheder. Han var adm. direktør for virksomheden i 12 år og er i dag bestyrelsesformand og medejer. Carsten Gomard faciliterer møderne i Digitaliseringsnetværket.

Christine Antorini

33 37 40 35

christine.antorini@ft.dk

Cand.comm. 1994. Fhv. børne- og undervisningsminister. Folketingsmedlem for Socialdemokraterne siden 2005. Formand for Folketingets Uddannelses- og Forskningsudvalg. Christine Antorini faciliterer møderne i Uddannelsespolitisk netværk.

Gitte Lillelund

25 57 21 22

gitte.b@adviceas.dk

Tidligere forsvarsminister og folketingsmedlem for Venstre fra 1999 til 2013. Efter mere end ti år i Folketinget valgte Gitte at træde ud af politik og i stedet orientere sig mod det private erhvervsliv. Hun har været direktør for Danske Havne og er nu public affairs director hos Advice A/S. Gitte Lillelund Bech faciliterer møderne i netværket Public Affairs.

Hans Engell

29 29 13 13

hans.engell@eb.dk

Dansk politiker og journalist. Hans Engell er fhv. formand for Det Konservative Folkeparti, samt forsvars- og justitsminister. Tidligere chefredaktør på Ekstra Bladet i perioden 2000-2007, landsformand for Foreningen Norden i 1999-2000 samt statsrevisor i 1994-2000. Han er oprindeligt udlært journalist på Berlingske Aftenavis og Berlingske Tidende, hvor han en årrække sad som politisk journalist på Berlingske Tidendes Christiansborg-redaktion. Hans Engell faciliterer møderne i Finanspolitisk netværk.

Henrik Bjerre Nielsen

70 27 87 47

hbn@finansielstabilitet.dk

Henrik Bjerre-Nielsen har været en nøgleperson i finanssektoren i mange år. Han var direktør for Finanstilsynet fra 1996-2008 og har siden stået i spidsen for Finansiel Stabilitet, der har til opgave at medvirke til sikring af finansiel stabilitet i Danmark, særligt ved at overtage og afvikle aktiviteterne fra nødlidende pengeinstitutter. Henrik faciliterer møderne i Finanssektornetværket.

Ida Auken

33 37 47 10

ida.auken@ft.fk

Fhv. miljøminister og medlem af Folketinget siden 2007. Miljøordfører for Radikale Venstre. Som miljøminister i S-R-SF-regeringen stod Auken blandt andet i spidsen for en handlingsplan for klimasikring, ressourcestrategien for affaldshåndtering og ”Væksthjulet til Grøn Forretning”, som skulle hjælpe virksomheder til at skabe vækst ved at satse på grønne forretningsmuligheder. Som den første danske politiker er Ida en del af World Economic Forums gruppe for fremtidens ledere. Ida Auken faciliterer møderne i Miljøpolitisk netværk

Jakob Sheikh

jakobsheikh@gmail.com

Særlig rådgiver for justitsminister Søren Pape Poulsen (K). Jakob Sheikh er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole, og har arbejdet som journalist, forfatter og foredragsholder. I perioden 2010-2017 var han ansat som journalist på Politiken, hvor han blev særlig kendt for sin dækning af radikalisering og militant islamisme i Danmark. Jakob har modtaget en række priser for sit arbejde herunder Den Berlingske Fonds Journalistpris i 2016 for sin dækning af radikalisering i Danmark. Jakob Sheikh faciliterer møderne i Integrationspolitisk netværk.

Jens Kramer Mikkelsen

33 76 99 23

jkm@byoghavn.dk

Før han blev adm. direktør for udviklingsselskabet By & Havn, var Jens Kramer Mikkelsen adm. direktør i Ørestadsselskabet I/S frem til 2007. Under hans periode som overborgmester (1989-2004) gennemgik København store forandringer. Bl.a. gennemførtes en gennemgribende byfornyelse i brokvartererne, etableringen af bydelen Ørestad påbegyndtes og København fik sin første metro. Jens Kramer Mikkelsen faciliterer møderne i Bygge- og boligpolitisk netværk.

Jonas Dahl

29 74 41 45

jonas.dahl@randers.rm.dk

Hospitalsdirektør for Regionshospitalet i Randers og Cand. mag. Jonas Dahl var medlem af Folketinget for SF fra 2007 til 2016, hvor han bl.a. var gruppeformand, finansordfører og sundhedsordfører samt skatteminister. Jonas Dahl faciliterer møderne i netværket Det nære sundhedsvæsen i Aarhus.

Magnus Heunicke

61 62 44 35

magnus.heunicke@ft.dk

Fhv. transportminister og nu medlem af transport- og bygningsudvalget. Folketingsmedlem siden 2005 (S) og politisk ordfører i perioden 2011-2014 (S). Uddannet journalist og ansat på Danmarks Radio fra 1999-2005. Magnus Heunicke faciliterer møderne i Transportpolitisk netværk.

Majbrit Berlau

61 20 42 75

mbb@socialraadgiverne.dk

Formand for Dansk Socialrådgiverforening siden 2012. Majbrit er oprindeligt uddannet socialrådgiver, hun har tidligere siddet i Stenløse og Egedal kommunes kontanthjælpsteam, og i 2004 blev hun en del af Dansk Socialrådgiverforenings hovedbestyrelse. Majbrit er kendt som en stærk stemme i den offentlige debat og faciliterer møderne i Socialpolitisk netværk.

Christoffer Guldbrandsen

28 54 82 04

cguldbrandsen@gmail.com

Uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og City University i London. Han er dansk dokumentarfilminstruktør og har arbejdet som journalistisk chef og senere hen kanalchef på DR 2. Han har stået bag flere kendte dokumentarer som Fogh bag facaden, Den hemmelige krig, Løkketoft finale og Dagbog fra midten. Christoffer har tidligere arbejdet ved TV 2 Nyhederne, Politiken og som adm. direktør for The Why Foundation. I 2009 modtog han Columbus-prisen. Christoffer Guldbrandsen faciliterer møderne i Mediepolitisk netværk.

Nina Smith

87 16 55 65

nsmith@econ.au.dk

Tidligere økonomisk vismand og nu tilknyttet Det Økonomiske Råd som særlig sagkyndig. Hun er professor i økonomi ved Aarhus Universitet og bestrider et utal af bestyrelsesposter. Blandt andet er Nina bestyrelsesformand i KORA, næstformand i foreningen Nykredit og bestyrelsesmedlem i Carlsberg og Nykredit Realkredit. Hun har også bestridt en del kommissionsposter, senest formandskabet i regeringens dagpengekommision og medlem af Velfærdskommission og Socialkommission. Nina Smith faciliterer møderne i netværket for politik og økonomi.

Noa Redington

28 30 06 12

1234noaredington@gmail.com

Klummeskribent på Politiken og politisk kommentator på TV2. Noa Redington er uddannet i statskundskab fra Københavns Universitet og Columbia University, New York. Han har arbejdet som debatredaktør på Weekendavisen, analytiker på UgebrevetA4 og redaktør på Ugebrevet Mandag Morgen. Fra 2008 til 2015 var han særlig rådgiver for statsminister Helle Thorning-Schmidt (S). Noa Redington har et indgående kendskab til beslutningsprocesser og rådgivning på topplan. Noa Redington faciliterer møderne i Talentnetværket for fremtidens rådgivning og beslutning.

Stefan Møller Christiansen

61 19 44 96

stech@mariagerfjord.dk

Skolechef i Mariagerfjord Kommune. Tidligere formand for Aarhus Skolelederforening fra 2010-2015, og tidligere skoleleder i 9 år. Uddannet lærer i 1995 og diplom i offentlig ledelse i 2010. Stefan Møller Christiansen faciliterer møderne i Uddannelsespolitisk netværk Jylland.

Stina Vrang Elias

33 42 66 01

sve@dea.nu

Adm. direktør i Tænketanken DEA, hvor hun siden 2009 er gået forrest i kampen for at sikre Danmarks konkurrenceevne ved at få sat uddannelse, forskning og innovation på den politiske dagsorden. Oprindeligt uddannet cand.scient.adm fra RUC og har bl.a. en baggrund hos DI, evalueringsinstituttet EVA samt Oxford Research A/S. Stina er en hyppigt brugt debattør i både medier og faglige kredse. Stina Vrang Elias faciliterer møderne i netværket Offentlig Innovation.

Susanne Hegelund

40 32 68 16

hegelund@hegelundmose.dk

Partner i kommunikationsbureauet Hegelund & Mose og forfatter til en række bøger om politik, ledelse og indflydelse. Tidligere chef for TV Avisen, DRs politiske redaktion og Deadline samt kommunikationsdirektør i Landbrug & Fødevarer. Hun er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har stor erfaring som facilitator, og hun har fingeren på pulsen af den velfærdspoltiske dagsorden. Susanne Hegelund faciliterer møderne i de velfærdspolitiske netværk i København og Aarhus.

Søren Gade

33 37 45 10

soren.gade@ft.dk

Cand.oecon. og gruppeformand for Venstre. Søren har en lang politisk karriere bag sig som folketingsmedlem og minister for Venstre. Han har arbejdet med politik siden 1995, og fra 2012 - 2014 var han adm. dir. i Landbrug & Fødevarer. Søren faciliterer møderne i Fødevarepolitisk netværk.

Søs Marie Serup

20 18 38 46

serup@byserup.dk

Cand.phil, cand.mag i Engelsk & Medievidenskab. Søs har over et årtis erfaring som professionel politisk aktør bl.a. som tidligere pressechef i Venstre og særlig rådgiver for statsminister Lars Løkke Rasmussen. Hun driver i dag strategi- og kommunikationsvirksomheden By Serup. Søs er desuden politisk kommentator for BT og desuden fast kommentator på TV2 NEWS, bl.a. i det politiske magasin Besserwisserne. Søs faciliterer møderne i netværket Politisk Kommunikation.

Uffe Elbæk

33 37 47 21

uffe.elbaek@ft.dk

Formand for Alternativet og fhv. kulturminister. Uffe Elbæk grundlagde i 1991 den århusianske iværksætteruddannelse ´Kaospiloterne’ og fungerede som rektor indtil 2006. Det stærke engagement i det århusianske kulturliv banede vejen for hans politiske karriere, og i 2001 blev han indvalgt i Aarhus Byråd for det Radikale Venstre. I perioden oktober 2011 til december 2012 var Uffe Elbæk kulturminister. I september 2013 blev Uffe Elbæk løsgænger i Folketinget og dannede partiet Alternativet. Uffe Elbæk faciliterer møderne i Kulturpolitisk netværk.

Vi har medlemmer fra bl.a.