Hvordan får vi integrationen til at fungere?

Integration, flygtninge og indvandrere har over de seneste 20 år skabt heftig debat, hvor både følelser og fakta bliver benyttet som skyts fra begge sider af det politiske spektrum. Og nye integrationsudfordringer dukker stadig op. Selv problemstillinger, der ellers virker gennemdiskuterede, kan igen blusse op til en aktuel debat. Netværket tager fat i de overordnede debatter inden for integrationspolitik, men det dykker også ned i aktuelle udfordringer. Gennem debat med relevante og kompetente oplægsholdere forsøger netværket af finde svar og mulige løsninger.

Netværket samler aktører, som arbejder med integration fra forskellige vinkler, og det udfordrer medlemmer og oplægsholdere på at finde løsninger og skabe debat. Netværkets brede medlemskreds skaber rammen for mangefacetterede diskussioner og erfaringsudvekslinger om best practice. Samuelsen tiltrækker de bedste oplægsholdere og lægger vægt på et højt, fagligt udbytte på hvert eneste møde, fordi det skaber en solid, fælles baggrund for netværksdannelsen blandt medlemmerne.

Målgruppe og møder: Netværket henvender sig til ledere og nøglemedarbejdere i den offentlige sektor, interesseorganisationer og private virksomheder, som arbejder med integration. Netværksmøderne bliver holdt med 1-2 måneders mellemrum - seks møder om året - primært i IDA mødecenter på Kalvebod Brygge 31 i København. Netværksmøderne bliver faciliteret af Jakob Sheikh, særlig rådgiver for justitsminister Søren Pape Poulsen (K) og fhv. journalist på Politiken.

Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 12.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksmøderne.

Udvidet medlemskab: Hvis du synes, at et eller flere netværksmøder i andre af vores netværk er interessante, kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra, valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere her.

Facilitator

Jakob Sheikh

jakobsheikh@gmail.com

Særlig rådgiver for justitsminister Søren Pape Poulsen (K). Jakob Sheikh er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole, og har arbejdet som journalist, forfatter og foredragsholder. I perioden 2010-2017 var han ansat som journalist på Politiken, hvor han blev særlig kendt for sin dækning af radikalisering og militant islamisme i Danmark. Jakob har modtaget en række priser for sit arbejde herunder Den Berlingske Fonds Journalistpris i 2016 for sin dækning af radikalisering i Danmark. Jakob Sheikh faciliterer møderne i Integrationspolitisk netværk.

Hvis du vil vide mere om netværkene, så udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer Samuelsen dig op.