• TALENTNETVÆRK: RÅDGIVNING

  Unavngivet

  Fremtidens rådgivning og beslutningstagelse ligger i hænderne på nutidens unge talenter. Hvad er afgørende for den politiske verden og erhvervslivets top, når den rette rådgivning skal udføres? Og hvordan får man indflydelse og kvalificerer fremtidens beslutningsprocesser? I vores eksklusive talentnetværk skaber vi en platform for et fagligt og samtidig personligt netværk for dygtige unge profiler, der har potentiale og engagement, og som ønsker sparring og udvidelse af eget professionelle og faglige netværk.

  Vi inviterer nogle af landets førende aktører indenfor til debat med spændende input og oplæg. De indvier medlemmerne i egen karriere, udfordringer og erfaringer, og medlemmerne får mulighed for indbyrdes og med netværkets gæster at diskutere egne professionelle udfordringer og karriere.

  Gennem indvielse og sparring med både ligesindede og erfarne professionelle aktører ønsker vi at give medlemmerne værktøjer til at udfolde eget talent og kompetencer fra begyndelsen af deres karriere, og herigennem skabe grundlag for fremtidig udvikling.

  Målgruppe og møder: Netværket henvender sig til unge talenter, der ønsker at udvide deres professionelle netværk og møde ligesindede kompetente profiler, der deler samme drøm om at kravle karrierestigen inden for rådgivning og beslutning i den offentlige såvel som private sektor. Netværkets møder afholdes med 1-2 måneders mellemrum - seks møder om året. Møderne afholdes skiftevis hos netværkets inviterede oplægsholdere i deres daglige element og i SOHO’s mødelokaler i Kødbyen, Flæsketorvet 68, 1711 København V. Møderne faciliteres af Noa Redington, klummeskribent på Politiken og fhv. særlig rådgiver for statsminister Helle Thorning-Schmidt (S). Se netværkets mødeprogram for det kommende år her.

  Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 9.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksarrangementerne. Se vores vilkår for medlemskab her.  

  Udvidet medlemskab: Synes du, at et eller flere arrangementer i andre af vores netværk lyder interessante, så kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere om udvidet medlemskab her.

  TILMELD DIG HER

VI HAR MEDLEMMER FRA BL.A.: