• DIGITALISERINGSNETVÆRK

      Digitalisering

  Danmark er frontløber i det globale digitaliseringskapløb og er udnævnt til Europas mest digitaliserede land. Hvordan sikrer man, at borgerne tilgodeses i den digitale modernisering? På hvilken måde forandrer den digitale kommunikation vores relation til stat, myndigheder og til hinanden? Hvornår skaber digitalisering bedre service, vækst og jobs? Og hvordan udfordres eller sikres arbejdsmarkedet, retssikkerhed og privatliv i det digitale Danmark? I det nye netværk sætter vi fokus på digitaliseringens muligheder og potentielle faldgrupper.

  Vi samler aktører på tværs af sektorer og udfordrer hinanden og oplægsholderne på at finde løsninger og skabe debat. Netværkets brede medlemskreds skaber rammen for mangefacetterede diskussioner og erfaringsudveksling. Vi tiltrækker de bedste oplægsholdere og kombinerer en række praktiske oplæg med konkrete cases. Vi lægger vægt på et højt fagligt udbytte på hvert eneste møde, da det skaber en solid fælles baggrund for netværksdannelsen blandt medlemmerne. 

  Målgruppe og møder: Netværket henvender sig til ledere og medarbejdere, der arbejder med digitalisering i både private virksomheder, det offentlige og i  interesseorganisationer. Netværkets møder afholdes med 1-2 måneders mellemrum - seks møder om året - i IDA mødecenter på Kalvebod Brygge 31 i København. Møderne faciliteres af Carsten Gomard, stifter og medejer af it-konsulentvirksomheden Netcompany. Se netværkets mødeprogram for det næste år her

  Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 12.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksarrangementerne. Se vores vilkår for medlemskab her.

  Udvidet medlemskab: Synes du, at et eller flere arrangementer i andre af vores netværk lyder interessante, så kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere om udvidet medlemskab her.

  TILMELD DIG HER

VI HAR MEDLEMMER FRA BL.A.: