• FØDEVAREPOLITISK NETVÆRK

  Fødevarepolitik Lille

  Fødevarepolitik placerer sig højere og højere på den politiske dagsorden. Blandt borgere, virksomheder og myndigheder - lokalt, nationalt og internationalt - er der et utal af aktører med aktier i den offentlige regulering af fødevareområdet. I vores fødevarepolitiske netværk tager vi nogle af de mest centrale temaer op til debat med input og oplæg fra førende fødevarepolitiske aktører. Vi diskuterer bl.a. vækst, handel, lokal udvikling, imageudfordringer og jobdvikling i sektoren. 

  Målgruppe og møder: Netværket går på tværs af fødevaresektoren og henvender sig til ledere og nøglemedarbejdere i interesseorganisationer, offentlige institutioner og private virksomheder, der har en professionel interesse i fødevarepolitik. Møderne i netværket ledes og faciliteres af Søren Gade, gruppeformand for Venstre og tidligere administrerende direktør for Landbrug & Førevarer. Netværket mødes med 1-2 måneders mellemrum - seks møder om året - i IDA mødecenter på Kalvebod Brygge 31 i København. Du kan se netværkets mødeprogram for det kommende år her. 

  Hvad får du ud af netværket?  Som medlem af netværket vil du løbende holde dig opdateret på de emner, der står øverst på den fødevarepolitiske dagsorden. Vi tager fat i de helt store spørgsmål om fremtidens udfordringer i fødevaresektoren, når vi udfordrer hinanden og oplægsholderne til at finde løsninger og skabe debat. Vi tiltrækker de bedste oplægsholdere, og den brede medlemskreds giver en mange-facetteret diskussion og et godt udgangspunkt for networking på og mellem møderne.

  Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 12.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksarrangementerne.Se vores vilkår for medlemskab her

  Udvidet medlemskab: Synes du, at et eller flere arrangementer i andre af vores netværk lyder interessante, så kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere om udvidet medlemskab her.

  TILMELD DIG HER

VI HAR MEDLEMMER FRA BL.A.: