• PUBLIC AFFAIRS

  PA

  Lobbyisme, interessevaretagelse, public affairs. Kært barn har mange navne, og gennem det seneste årti er der sket en voldsom professionalisering i virksomheders og organisationers arbejde med at nå deres politiske mål. Hvordan kommer du frem i kapløbet om politikernes og embedsmændenes opmærksomhed? Hvordan tackler du den effektive public affairs-proces, og hvilke redskaber anvender du i arbejdet med at få indflydelse på de politiske beslutninger? Udbyg dit netværk indenfor området og vær samtidig med til at diskutere de mest relevant spørgsmål i Public Affairs-netværket, hvor vi inviterer nogle af landets klogeste hoveder på området til at give deres input.

  Vi tiltrækker de bedste oplægsholdere og kombinerer en række praktiske oplæg med konkrete cases. Målet er at medlemmerne i netværket får en bred indføring i og inspiration til de mange aspekter af arbejdet med public affairs. Samtidig er netværket udgangspunkt for erfaringsudveksling, sparring og networking mellem medlemmerne, der kommer fra mange forskellige brancher.

  Målgruppe og møder: Netværket er rettet mod ledere og nøglemedarbejdere, der arbejder professionelt med public affairs-relaterede opgaver. Netværket mødes med 1-2 måneders mellemrum - seks møder om året - i IDA mødecenter på Kalvebod Brygge 31 i København. Se mødeprogrammet for det kommende år her. Møderne faciliteres af Gitte Lillelund Bech, public affairs director i Advice og fhv. forsvarsminister. 

  Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 12.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksarrangementerne. Se vores vilkår for medlemskab her.

  Udvidet medlemskab: Synes du, at et eller flere arrangementer i andre af vores netværk lyder interessante, så kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere om udvidet medlemskab her.

  TILMELD DIG HER

VI HAR MEDLEMMER FRA BL.A.: