• POLITISK KOMMUNIKATION

  Polkom

  Det stiller høje krav til organisationer, virksomheder og myndigheder, når et politisk budskab skal bryde gennem mediemuren. For hvilke strategiske og praktiske redskaber skal man tage i brug, når politiske beslutninger skal påvirkes og folkestemningen skal vindes? Hvordan arbejder toneangivende aktører konkret med politisk kommunikation, og hvor stor succes har de egentlig med at påvirke eller sætte en dagsorden? Det er nogle af de spørgsmål, vi diskuterer i vores netværk om politisk kommunikation, hvor vi inviterer nogle af landets klogeste hoveder på området til at give deres input.

  Vi tiltrækker de bedste oplægsholdere og kombinerer en række praktiske oplæg med konkrete cases. Målet er at medlemmerne i netværket får en bred indføring i og inspiration til de mange aspekter af arbejdet med politisk kommunikation. Samtidig er netværket udgangspunkt for erfaringsudveksling, sparring og networking mellem medlemmerne, der kommer fra mange forskellige brancher og sektorer.

  Målgruppe og møder: Netværket er målrettet medarbejdere med ansvar for kommunikation og pressearbejde. Netværkets møder afholdes med 1-2 måneders mellemrum - seks møder om året - i IDA mødecenter på Kalvebod Brygge 31 i København. Møderne faciliteres af Søs Marie Serup, fhv. pressechef i Venstre og særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen. Driver nu kommunikationsvirksomheden By Serup. Se mødeprogrammet for det kommende år her

  Pris og tilmelding: Tilmelding dækker deltagelse i netværket et år regnet fra første møde efter tilmeldingstidspunktet. Prisen er 12.950 kr. ekskl. moms for et års medlemskab. Beløbet dækker udgifter til den løbende administration af netværksarrangementerne. Se vores vilkår for medlemskab her.

  Udvidet medlemskab: Synes du, at et eller flere arrangementer i andre af vores netværk lyder interessante, så kan du udvide dit medlemskab og deltage i ekstra valgfrie netværksmøder på tværs af netværkene. Læs mere om udvidet medlemskab her.

  TILMELD DIG HER

VI HAR MEDLEMMER FRA BL.A.: